ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

1. Indledning

Når det drejer sig om vores kunder, besøgende og læsere, tager vi dit privatliv alvorligt. Gennem årene har vi udviklet et ædelt mål om at sikre, at vi håndterer dine personligt identificerbare oplysninger (personoplysninger) på den mest professionelle måde og sikrer, at de forbliver personlige. Du kan stole på, at vi altid anvender de nyeste overensstemmende foranstaltninger for at beskytte dine data.

Denne side beskriver Immediate Edges erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger på en klar og letforståelig måde. Her dekonstruerer vi, hvordan vi som dataansvarlig bruger dine data på webstedet for at give dig en bedre brugeroplevelse og os selv en bedre oplevelse. Når loven kræver det, kan vi bruge eller videregive dine data.

Fra personlige data til en dataansvarlig kan Immediate Edge-fortrolighedserklæringen indeholde en bred vifte af terminologi, som alle har unikke definitioner omkring forskellige områder af onlinefortrolighed. Det sidste afsnit i vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger indeholder en praktisk ordliste, der forklarer disse interessante termer.

Immediate Edge har også ret til at justere eller ændre denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger uden forudgående varsel. Hvis du har spørgsmål vedrørende denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte et teammedlem.

2. Hvad gør vi med dine personlige oplysninger?

Så hvad er personoplysninger egentlig?

Kort sagt er personoplysninger en række private oplysninger om en person. De omfatter en lang række unikke oplysninger om en person, lige fra dit navn og din privatadresse til fotos og statslige ID-kort som f.eks. pas.

Hvilke personlige oplysninger indsamler og behandler vi om dig?

Når du bruger Immediate Edge, kan du forvente, at vi indsamler to former for personlige oplysninger: Personligt identificerbare oplysninger (PII) og ikke-personligt identificerbare oplysninger (Non-PII). Disse oplysninger kan blive indsamlet fra dig via følgende former:

(a) Oplysninger, som du giver os: Personoplysninger, som du giver os, når du anmoder om oplysninger fra os eller udfylder (kontakt)formularer på vores websted.

(b) Oplysninger om din brug af vores websted: Statistik om din brug af vores hjemmeside, som vi modtager fra Google Analytics.

(c) Korrespondance: Når du kontakter os via e-mail, kontaktformularer osv., kan vi gemme vores samtale med dig.

Hvem er den dataansvarlige, og hvorfor indsamler vi personoplysninger?

Immediate Edge er den dataansvarlige, når det drejer sig om dine personlige oplysninger, der indsamles, når du bruger webstedet. Det er således Immediate Edge, der beslutter, hvordan dine personoplysninger skal behandles.

Overordnet set er der fire primære juridiske grunde til, at Immediate Edge som dataansvarlig beslutter at behandle dine personoplysninger. Lad os forklare det:

(a) opfyldelse af kontrakten: Dette er, når dine personoplysninger er lovligt nødvendige for at skabe eller udfylde en del af en juridisk kontrakt mellem dig og Immediate Edge.

(b) Samtykke: Dette er, når du har givet dit samtykke til at bruge dine personoplysninger.

(c) Juridisk forpligtelse: Hvis brugen af dine personoplysninger er nødvendig for, at vi kan opfylde vores juridiske forpligtelser i henhold til EU-lovgivningen;

(d) Legitim interesse: Immediate Edge anvender dine personoplysninger for at opnå en legitim interesse, og vores grunde til at gøre dette har forrang for anerkendte databeskyttelsesrettigheder.

Hvordan bruger Immediate Edge dine personlige oplysninger?

Den dataansvarlige (Immediate Edge) vil bruge dine personoplysninger til følgende formål:

(a) Til kommunikation og registrering: Når du henvender dig til Immediate Edge, via en kontaktformular eller på anden måde, vil vi bruge de oplysninger, du giver os, til at imødekomme dine anmodninger og forespørgsler.

(b) For promovering af Immediate Edge: Når du giver os dit samtykke, kan Immediate Edge kontakte dig for at dele forskellige relevante muligheder med dig i form af reklamemateriale, markedsføringsudviklinger eller vigtige nyheder vedrørende Immediate Edge.

(c) Sikkerhedsforbedringer og forbedring af brugeroplevelsen på Immediate Edge-webstedet: For at øge vores sikkerhed og give dig en bedre brugeroplevelse, når du bruger vores websted, kan vi bruge dine personoplysninger, når de vedrører din brug af vores websted.

Hvad er cookies, og hvordan bruger du dem?

Du har sikkert hørt om cookies før. Lad os forklare, hvordan de fungerer. En cookie er grundlæggende set en lille tekstfil, der sendes til den enhed, du bruger, uanset om det er en bærbar computer, pc eller smartphone. På den måde lader den et websted genkende den enhed, du bruger, som unik.

Grunden til, at vi bruger cookies på Immediate Edge, er at give dig en bedre brugeroplevelse og at gøre det muligt for hjemmesiden at fungere effektivt. Hvis du ønsker at fjerne cookies, kan du gøre det via indstillingerne i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at dette kan have en negativ indvirkning på din oplevelse af at bruge webstedet. I nogle tilfælde kan det gøre webstedet ubrugeligt.

Vi bruger følgende typer cookies på Immediate Edge:

(a) Funktionelle cookies: De mest almindeligt anvendte cookies, som du sandsynligvis vil støde på, er funktionelle cookies, som er afgørende for, at et websted kan fungere efter hensigten. Uden brugen af disse cookies vil det påvirke et websteds gnidningsløse funktion enormt.

(b) Google Analytics: Denne software giver webadministratorer mulighed for at få et vigtigt indblik i deres hjemmesides trafik og forbedre den overordnede oplevelse. Immediate Edge har en bindende aftale med Google, hvilket betyder, at Google ikke kan se eller bruge nogen af de data, der indsamles med disse cookies.

(c) Cookies fra tredjeparter: Denne form for online-cookie placeres på vores websted af tredjeparter, ofte via affilierede links.

Hvis du ønsker at ændre dine cookie-præferencer, har vi samlet en praktisk liste over sider, hvor du kan gøre det, baseret på de mest udbredte browsere i hele verden.

For Chrome-webbrowseren kan du besøge denne side fra Google: https://support.google.com/accounts/answer/32050.

For Internet Explorer-webbrowseren kan du besøge denne side fra Microsoft: http://support.microsoft.com/kb/278835.

For Firefox-webbrowseren kan du besøge denne side fra Mozilla: https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-store.

For Safari-webbrowseren kan du besøge denne side fra Apple: https://support.apple.com/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac.

Besøg venligst din webbrowsers officielle websider for enhver anden webbrowser.

Hvor opbevares dine personlige oplysninger?

Når du bruger vores websted, gemmer vi ikke nogen indsamlede personoplysninger.

Immediate Edge opbevarer ikke dine personoplysninger. Men til tider kan vi interagere med tredjepartstjenesteudbydere, som behandler dine personoplysninger efter vores anmodning. Dette er underlagt databehandleraftaler, og dine Personoplysninger vil ikke blive delt uden dit samtykke og Immediate Edge's anmodning.

Hvordan beskytter Immediate Edge mine personlige oplysninger?

Immediate Edge har gennemført passende sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte sine kunders personlige oplysninger. Sådanne beskyttelsesforanstaltninger er forskellige alt efter typen og mængden af personoplysninger. Adgang til dine Personoplysninger er begrænset og afsløres udelukkende til dem, der har brug for oplysningerne til grundlæggende formål.

Hvis Immediate Edge legitimt er forpligtet til at afdække personoplysninger, hvad enten det drejer sig om retshåndhævelse eller lignende, vil den pågældende dataansvarlige være forpligtet til at overholde dette. Immediate Edge vil løbende vurdere krav fra sådanne organer for at finde ud af, om eksponeringen er en legitim forudsætning, og vil kun afdække så mange personoplysninger som nødvendigt for at opfylde vores lovlige behov.

Hvor længe opbevarer I mine personlige oplysninger?

Immediate Edge opbevarer ikke dine personoplysninger længere end forventet af den grund, hvorfor de blev indsamlet. Vi er ikke ansvarlige for oplysninger, der deles via internetbaserede fora eller via tredjeparter.

3. Hvad er dine rettigheder?

Når det gælder dine personoplysninger, har du en lang række rettigheder. Nogle af dem er beskrevet nedenfor:

(a) Adgang for den pågældende: Du har ret til at få adgang til alle dine personoplysninger under Immediate Edges kontrol.

(b) Berigtigelse: Du kan anmode om at få dine personoplysninger rettet, hvis de på en eller anden måde er unøjagtige.

(c) Sletning: Efter anmodning kan du bede Immediate Edge om at fjerne alle dine personoplysninger under særlige omstændigheder. Hvis dette er aftalt, vil Immediate Edge også kontakte tredjeparts databehandlere og bede dem om at efterkomme din anmodning.

(d) Overførbarhed: Du kan bede Immediate Edge om at overføre dine personoplysninger til en tredjepart efter eget valg.

(e) Indgive en klage: Du kan rejse et problem eller en klage vedrørende vores brug af dine personoplysninger med enhver relevant tilsynsmyndighed i dit bopælsland. Når du gør det, skal du henvise til de relevante lokale databeskyttelseslove.

Desuden har Immediate Edge-brugere under visse omstændigheder også ret til at gøre følgende:

Tilbagekaldelse af et samtykke, hvis behandlingen af personoplysninger er baseret på samtykke.

Gør indsigelse mod enhver behandling af personoplysninger, der er begrundet af Immediate Edge på grundlag af legitime interesser, medmindre Immediate Edges grunde til at behandle dine personoplysninger på denne måde siges at veje tungere end dine databeskyttelsesrettigheder.

4. Definerede vilkår

I henhold til databeskyttelseslovgivningen anvendes der flere specifikke udtryk. I det sidste afsnit af dette afsnit om beskyttelse af privatlivets fred vil vi definere dem alle klart og tydeligt:

Dataansvarlig: Dette er den juridisk udpegede person eller enhed, der alene eller i samarbejde med andre personer/enheder beslutter formålet med og midlerne til at kontrollere og behandle personoplysninger.

Personlige data: Dette er enhver oplysning vedrørende en juridisk identificerbar person. Dette kan omfatte ting som navne, adresser, fotografier, statslige dokumenter som f.eks. pas eller kørekort, finansielle optegnelser, e-mails, anden personlig korrespondance og kontrakter.

Behandling af personoplysninger: Dette bruges til at dække enhver operation eller række af operationer vedrørende personoplysninger. Dette kan omfatte indsamling, registrering, opbevaring, organisering, ajourføring, formidling, genfinding, ændring, sammenlægning, sammenkobling, blokering, sletning og destruktion af personoplysninger.

Forbinder dig til den bedste mægler i din region ...